zaterdag 2 augustus 2008

Ding 13 Online kantoortoepassingen.







Na 2 weken Bretagne en een dagje Den Haag weer verder met de 23 dingen.Tijdens de vakantie geen internet, maar heel veel boeken gelezen, op het strand, in een ligstoel en in de caravan.Heb ook bibliotheekjes gezien maar elke keer waren ze gesloten. In Quimper wel in een bijzondere boekhandel geweest waar ze bovenstaande kaarten verkochten van een kunstenares uit Bretagne : Soizick Meister. De boekhandel was gecombineerd met een restaurantgedeelte met allerlei lekkere taarten, quiches e.d.Ze organiseren ook regelmatig lezingen. Een paar daarvan zijn te vinden op You Tube.Mocht je in de buurt komen:“le bistro à lire” in Quimper deze boekhandel annex restaurant werd in 2001 opgericht en verbindt de dorst naar boeken met de geneugten van het tafelen. In dit vrij ongewone café is alles verrassend: een ruime
keuze aan detectives en kookboeken, gevolgd door de vrolijke
en gezellige eetruimte en vervolgens de lekkerste hapjes! Dit
boekencafé ligt midden in de binnenstad van Quimper, dé plek
voor een ontspannende (lees)pauze bij een welverdiend glaasje
of hapje. Tel. +33 (0)2 98 95 30 86


Voor de vakantie had ik al wat rondgekeken in online kantoortoepassingen toepassingen, had inmiddels ook op verzoek een paar bijdragen geleverd bij mede-cursisten en zelf ook een document gemaakt met het verzoek daaraan mee te werken, wat ook is gelukt.Leuk om te doen ook.
Erg handig deze toepassing, zeker ook voor scholieren, maar ook voor mezelf en op het werk handig als je samen met collega's iets wilt maken voor een werkgroep of i.d.